Caliu       TV
Sant Jordi i Santa Jordina sortim al carrer 2015
Entrevistes realitzades pels socis i sòcies de l'entitat el dia de Sant Jordi i Santa Jordina pel barri de Gràcia, gràcies a la generositat i amabilitat dels veïns i les veïnes que surten al reportatge .
Jotun Color Day
Jotun ha celebrat el Dia del Color 2012  portant  la  seva passió pel color i l’optimisme al Grup Caliu, una associació sense ànim de lucre que ajuda  a persones amb discapacitat intel·lectual a Barcelona.
Actuació dels acompanyants del Grup Caliu. Coreografia lliure del tema central de la película Chicago. Sopar de famílies , socis i sòcies.
CHICAGO
Vídeo candidatura Oficial Olimpiades 2125
Vídeo Oficial de la candidatura a les Olimpiades del 2125.
Jordi Montáñez  al “PER FI ÉS DIVENDRES”
Concert de Jordi Montañez realizat  el  Grup Caliu, dins de l’espai “PER FI ÉS DIVENDRES” amb la cançó “Aire” del seu últim disc ANÒXIA.
Grup Caliu és...
#25anysGrupCaliu - Felicitacions de músics que han volgut compartir amb Grup Caliu el nostre 25è aniversari.
#25anysGrupCaliu - Felicitacions dels músics
#25anysGrupCaliu - Felicitacions de persones del món polític que  han volgut compartir amb Grup Caliu el seu 25è aniversari. 
#25anysGrupCaliu - Felicitacions polítics/ques 
#25anysGrupCaliu - Felicitacions d'actors i actrius
#25anysGrupCaliu - Felicitacions de músics que han volgut compartir amb Grup Caliu el nostre 25è aniversari.
#25anysGrupCaliu - Felicitacions presentadors/es
#25anysGrupCaliu - Felicitacions de presentadors/es de TV/Ràdio  que han volgut compartir amb Grup Caliu el nostre 25è aniversari. 
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - Iniciatives socials // Tel. 93 237 27 16 // C/Pàdua, 30, Baixos // 08023 Barcelona // grupcaliu@yahoo.es
QUI SOM? PARTICIPANTS PROGRAMES TRANSPARČNCIA LA SEU BUTLLETINS BLOCS SALA "CALIU" MEMŇRIES FEM XARXA COL·LABORA CONTACTE