SELFIES
Concert d’ Anaïs Vila
Concert d’ Oriol Barri
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Destacats 
RÀDIO CALIU
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual.
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
AGENDA D’ACTIVITATS
MAIG  2019
QUI SOM PROGRAMES TRANSPARÈNCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIMÈDIA COMUNICATS BLOC CONTACTE
 Maig 2019
Coneix Grup Caliu - L’Ateneu Divers , vine a les activitats obertes al públic com el “PER FI ÉS DIVENDRES “ i el “DISSABTE TEMÀTIC” , esteu convidats i convidades, consulteu el cartell d’activitats. .
CONEIX GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Activitats obertes al públic
Aquest mes de maig, dins de l’espai “Per fi és divendres” tindrem el  concert del POL FUENTES sempre polifacètic,  no us deixarà  indiferent, el proper divendres, 18 de maig, a les 18h. Per aquest “Dissabte temàtic” ens visitarà la periòdista de TV3 i  escriptora ARIADNA OLTRA, que ens vindrà a presentar el seu llibre     “ SOC FEMINISTA i no ho sabia”, portarà exemplars del seu llibre per  signar-los. Més informació al cartell.
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
El passat més d’agost vam tenir el plaer de compartir experiències amb l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una trobada molt enriquidora i emocionant.
Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres  persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les  activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el  coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia. 
RENOVEM LA COL·LABORACIÓ AMB CLAROR FUNDACIÓ
Podeu consultar l’últim comunicat fent click AQUÍ
COMUNICATS