┌ltim programa realitzat Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Destacats
RÀDIO CALIU
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual.
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
AGENDA D’ACTIVITATS
FEBRER 2019
QUI SOM PROGRAMES TRANSPAR╚NCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIM╚DIA COMUNICATS BLOC CONTACTE
Febrer 2019
Coneix Grup Caliu - L’Ateneu Divers , vine a les activitats obertes al públic com el “PER FI ÉS DIVENDRES “ i el “DISSABTE TEMÀTIC” , esteu convidats i convidades, consulta-ho aquí al costat .
CONEIX GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Activitats obertes al públic
Us convidem al taller de bachata que realitzarà la reconeguda COMPANYIA ASB BACHATA DANCERS  ,serà una oportunitat única de gaudir d’aquests brillants artiste i passar una estona divertida . Serà el proper , dissabte, 23 de febrer de 2019 , a les 18h, al local de Grup Caliu - Ateneu Divers.. Més informació al cartell.
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
El passat més d’agost vam tenir el plaer de compartir experiències amb l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una trobada molt enriquidora i emocionant.
Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres  persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les  activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el  coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia. 
RENOVEM LA COL·LABORACIÓ AMB CLAROR FUNDACIÓ