SELFIES
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Destacats 
RÀDIO CALIU
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual. Fes cick a sobre de l’imatge. per veure el vídeo. 
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
FEBRER  2020
 Febrer 2020
Activitats obertes al públic
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Des de Grup Caliu i l’AteneuDivers vam tenir el plaer de compartir experiències amb l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una trobada molt enriquidora i emocionant.
Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres  persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les  activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el  coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia. 
RENOVEM LA COL·LABORACIÓ AMB CLAROR FUNDACIÓ
Podeu consultar l’últim comunicat fent click AQUÍ
COMUNICATS
Concert d’ ORIOL BARRI
Concert de MARC RÀMIA
GRUP CALIU - ATENEU DIVERS,  aconsegueix superar el verkami .
QUI SOM PROGRAMES TRANSPARÈNCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIMÈDIA BLOCS COMUNICATS CONTACTE
Moltes gràcies als 382 mecenes, sense la vostra solidaritat i  compromís  aquesta fita no hauria sigut possible, gràcies a totes i tots vosaltres  per  ajudar-nos a poder seguir defensant aquest projecte, tant pioner, que es  diu Ateneu Divers, del qual ja en formeu part. Moltes gràcies de tot cor. Us estimem!!!
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
AGENDA D’ACTIVITATS
Entra fent click sobre la imatge i gaudeix del nostre programa de ràdio més divers.
El proper divendres, 28  de febrer a les 18h, dins del  PER FI ÉS DIVENDRES de febrer , tindrem el privilegi  de gaudir de la musica del grup que millor interpreten  versions d’altres bandes en clau de rumba, una  autèntica festa , activitat oberta a tothom !. us hi esperem , abraçades.
Si et vols subscriure al nostre formulari per estar assebentat de totes les activitats, obertes al públic, de l’ateneu feu click aquí