Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Destacats 
RÀDIO CALIU
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual.
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
AGENDA D’ACTIVITATS
ABRIL  2019
QUI SOM PROGRAMES TRANSPARÈNCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIMÈDIA COMUNICATS BLOC CONTACTE
 Abril 2019
Coneix Grup Caliu - L’Ateneu Divers , vine a les activitats obertes al públic com el “PER FI ÉS DIVENDRES “ i el “DISSABTE TEMÀTIC” , esteu convidats i convidades, consulteu elcartell d’activitats. .
CONEIX GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Activitats obertes al públic
Aquest mes d’abril tindrem el concert de l’Anaïs Vila una cantautora  amb una veu espectacular, serà el proper divendres, 26 d’abril, a les  18h., Per aquest “Dissabte temàtic” us proposem el passe del documental  COMANDANTE ARIN, també realitzarem un debat sobre aquesta  història sobre l'emancipació i la llibertat en ple front de la guerra de  Síria, la comandant Arian guia cap a Kobane a un batalló de dones  kurdes amb la missió d'alliberar a la població que viu sota el jou del  Daésh (Estat Islàmic).  Més informació al cartell.
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
El passat més d’agost vam tenir el plaer de compartir experiències amb l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una trobada molt enriquidora i emocionant.
Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres  persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les  activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el  coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia. 
RENOVEM LA COL·LABORACIÓ AMB CLAROR FUNDACIÓ
Podeu consultar l’últim comunicat fent click AQUÍ
COMUNICATS