┌ltim programa realitzat Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
Grup Caliu - L’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Destacats
RÀDIO CALIU
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu Veure vÝdeo
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual.
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
Grup Caliu - l’Ateneu Divers C/Pàdua, 30, Baixos 08023 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
AGENDA D’ACTIVITATS
OCTUBRE 2018
QUI SOM PROGRAMES TRANSPAR╚NCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIM╚DIA CONTACTE
Octubre 2018
Coneix Grup Caliu - L’Ateneu Divers , vine a les activitats obertes al públic com el “PER FI ÉS DIVENDRES “ i el “DISSABTE TEMÀTIC” , esteu  convidats i convidades, consulta-ho aquí al costat .
GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Activitats obertes al públic
Us convidem a gaudir de dues activitats d’especial interés, i les  quals us recomenem, per una banda la xerrada de la periodista i  activista Sara Montesinos,”Persones migrants a la frontera  sud” i el concert demostració del grup de claqué  Claqué Jazz  Trio de la ma de la ballarina Critina Llevat.  Més informació al cartell. 
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
El passat més d’agost vam tenir el plaer de compartir experiències amb  l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una  trobada molt enriquidora i emocionant.